Yves Rocher Velvety Loose Powder

* Inlägget innehåller affiliatelänkar *

Yves Rocher Loose powder 01 Att använda puder gör jag mer eller mindre dagligen, främst när jag vill ”sätta” min bas så den inte flyter all världens väg. För en tid sedan fick jag hem Yves Rocher Velvety Loose Powder i nyansen 02 Transparence Beige.

Pudret är mjukt och torkar inte ut huden, och är galet bra på att matta ner de glansigaste partierna utan att göra ansiktet helt platt och livlöst. Jag som är väldigt ljus i hyn tyckte först att pudret var på tok för mörkt då jag såg produkten i burken, men väl på så blir det en jämn ton utan att förändra basens färg något nämnvärt utan förstärker mer. Enda minuset med denna är att jag tycker att den inte har bästa hållbarheten, så jag behöver bättra på med puder efter ett par timmar, oavsett vilken bas jag använder, men annars är jag nöjd.

I dosan medföljer en puderpuff, och som de flesta applikatorer så åkte den bort direkt.

Yves Rocher Loose powder 02

Pudret kostar 159 kr och finns hos Yves Rocher.

Lämna ett svar