Yves Rocher Radiant Lip Crayon utökar


Yves Rocher är ett varumärke som jag förknippar väldigt mycket med min mamma, hon har/hade typ allt! Att jag skulle ta vid och gilla dem hade jag aldrig trott. Men, något som tidigare kändes tant och dåligt billigt har fått ett uppsving på så många sätt. Det känns sedan en tid tillbaka modernt och budget, men nu i en bra mening, och håller en grymt bra kvalitet.

Nu har det lanserats massa nytt (ögonskuggor och puder to die for) men också befintliga produkter har utökats i fler nyanser.

Radiant Lip Crayon har precis kommit i sex nya färger, och jag har fått hem Rouge flamboyant samt Pourpre lumineux. Den förstnämnda är en röd färg som drar åt det peachiga hållet, och ger en frisk färg på läpparna. Den sistnämnda är lila, mest åt fuschiahållet och med lite skimmer i sig. Båda är bra pigmenterade och kommer bli toppen till våren, om inte redan nu.  Pourpre lumineux och Rouge flamboyant

*Pressprov

4 svar

Lämna ett svar