Yves Rocher Néo-Smoky Mascara

  
I höst släpper Yves Rocher sin Smoky Néo-Smoky Mascara och jag har fått hem ett ex samt lite produktinfo.

Upptäck en mascara som är svartare än svart. Den unika formulan är berikad med vegetabiliskt kol, som ger en svartare färg än våra traditionella pigment.

Jag älskar det kolsvarta, så det känns för mig väldigt lovande. I övrigt så verkar det till en början som vilken mascara som helst, men borsten är den som får mig att höja lite på ögonbrynen. Vad är detta? Vad är det på toppen?

  
Enligt beskrivning används borsten på två olika sätt.

1. Använd borstspetsen för att applicera produkten längs franskanterna och sudda fram önskat resultat med en pensel eller skumgummiapplikator. Önskas en mer dramatisk look appliceras formulan över hela ögonlocket upp till globlinjen.

2. Måla fransarna med mascaraborsten i zickzack rörelser och vinkla borsten lite för att bättre komma åt fransarna längst in.


Jag måste erkänna att spetsen gjorde att jag hade problem med vanlig applicering in mot näsroten till, för att få mascara överallt är inte jättehett. Efter lite övning gick det bättre. Det utlovade kolsvarta finns absolut där och det är förutom i ögats innerkant lättapplicerat. På bild har jag två appliceringar och tycker att denna funkar super.

Denna produkt gör mig nyfiken på sina ytterligare funktioner med spetsen, dock kommer den inte vara den mascara jag väljer för stressiga mornar.

Du hittar produkten inom en snar framtid på Yves Rochers hemsida.


*Pressutskick

Lämna ett svar