Yves Rocher Macara Vertige Longueur

* Inlägget innehåller affiliatelänkar *


Yves Rocher släppte nyligen sin mascara Vertige Longueur som är berikad med elemigummi som ska hjälpa till att förlänga, böja och fixera fransarna. Detta ska vara mascaran för dig som vill ha längd och lite till. Mascarans borste är i mikrovariant för att lättare applicera på även de minsta fransarna.

Måste säga att jag var nåt så brutalt skeptisk till denna nyhet, jag menar… jag som älskar stoooora fluffiga borstar blev skräckslagen av denna pinne. Hur gör man med den?! Jag har hunnit testa ett par gånger och den kommer verkligen åt alla strån, men framförallt så är den lätt att applicera med från rot till topp. Gissa om jag blev glatt överraskad av det, plus att mina fransar såg härligt långa ut. Men. Ja, det finns alltid men. Den blir ganska lätt smetig och helt plötsligt så klumpar fransarna ihop sig vid applicering och de går inte att separera med denna minimala borste. Känner mig lite tudelad, för den gör verkligen vad den lovar men jag känner att jag ändå inte har full kontroll utan en ”riktig” borste. Detta är förmodligen inte mascaran jag kommer sträcka mig efter, men den får ändå stanna hos mig.

Nyanserna Bleu Gris och Noir.

En annan sak, denna blå nyans som jag fick, Bleu Gris… vad gick fel där? Mörk- eller kornblå köper jag, men den här kan väl knappt vara till någons fördel?

Mascaran kostar 179 kr och hittas hos Yves Rocher.

*Pressprov

Lämna ett svar