Yves Rocher Eyeshadow Palette Regard Scintillant

Jag älskar alla julkollektioner som dyker upp då det ofta medför mycket metallic och skimmer vilket är helt min melodi. Yves Rocher har en hel del spännade produkter i sin Christmas Collection, bland annat två paletter – en för läpparna och en för ögonen. Jag har fått hem den sistnämnda – Yves Rocher Eyeshadow Palette Regard Scintillant.

Denna palett innehåller fem styck av märkets nya Botanical Color Eyeshadow som jag skrivit om här. I locket finns en spegel och det medföljer också en för mig överflödig applikator.


Pêche Nacré, Beige Lin Nacré, Or Blanc Scintillant, Brun Café Mat, Argent Scintillant

Alla nyanser är mysigt krämiga i konsistensen och lättapplicerade, förutom den matta bruna. Det är nog också den som jag kan tycka känns lite malplacerad, och hade gärna sett en brun lite skimrig där istället. Men, i det stora hela så gillar jag paletten och den känns helrätt inför alla glittrande kvällar.

Lanseras nu under november i butik och online, och cirkapriset är 169 kr.

*Pressprov

Lämna ett svar