Yves Rocher Botanical Color Eyeshadow

*Innehåller affiliatelänkar*

image Yves Rocher har fått tillökning bland sina ögonskuggor. Botanical Color Eyeshadow heter dessa och jag har fått hem fem olika, med olika finishes – matt (mat), subtilt skimrande (nacré) och glittrig (scintillant).

image Rose Thé Mat. En ljus matt beige, nästintill vit. Krämig i konsistensen men ganska intetsägande och fäster inte särskilt bra. Primer är ett måste.

image
Or Blanc Scintillant. Glittrig guldnyans som är lättapplicerad och krämig i konsistensen. En bra guldskugga och för mer intensitet skulle jag rekommendera en fuktad pensel.

image
Rose Tulipe Nacré. Intensiv rosa som tyvärr är aningen smulig, och skulle säkert behöva ett stycke primer under. Skimrig? Nje, i sådana fall väldigt subtilt.

image
Bleu Agave Nacré. Blå, med turkosa toner, som tyvärr är smulig och ganska blah. Kanske blir bättre med primer under, och inte heller denna är särskilt skimrig.

image
Bois Taupe Nacré. Plommonbrun skimrig skugga som är krämig och lätt att applicera. Ger bra med färg och är en keeper.

image
Swatchat, i samma ordning som ovan.

Jag är väl inte jätteimpad, nej, förutom att jag gillar den guldiga och den plommonbruna. Skulle dock gärna testa mer av de glittriga, samt de som verkligen är skimriga. Kanske finns det några till guldkorn av de sammanlagt 60 färgerna.

Ett stycke skugga kostar 99 kr vilket jag tycker är för mycket med tanke på resultatet. Övriga skuggor samt andra nyheter från Yves Rocher hittar du Yves Rocher.

*Pressprov

Ett svar

Lämna ett svar