Viva La Diva Move Me Jungle Eyeshadow Kit

Move Me Jungle
Viva La Diva har nyligen släppt en helt magisk ögonskuggspalett – Move Me Jungle Eyeshadow Kit. Färgerna är inspirerade av naturen, bland annat av lera, gröna löv och tropiska blommor. Här finns starka färger och mjuka neutrala nyanser för att kunna skapa varierande och kreativa looks.

Paletten innehåller 9 styck nyanser med en mix av matta och skimriga finishes. Nyansernas namn är hämtade från tropiska platser.

Move Me Jungle

Det mest magiska med paletten, förutom färgspektrat, är pigmenteringen och formulan. Skuggorna är krämiga, följsamma och så otroligt lättarbetade. Och pigmenteringen, spana in mina swatches nedan som är gjord på bar hud. Ingen primer, ingen lotion – nada underlag. Hur fina? Jag är ju ett stort fan av allt som skimrar (hur många gånger har jag nämnt det?) och denna palett kvalar snabbt in på must have i sommarens sminkväska.

Move Me Jungle

Det här är en kaxig palett som håller hög standard, och för sina 169 kr så är den bland de kaxigaste nyheterna just nu.

Tävling! Du har väl inte missat att jag på Instagram tävlar ut denna palett + två liptints från samma märke. Tävlingen avslutas imorgon 21/4 och du hittar den på @jannikeviola.

*Pressprov

Lämna ett svar