Verso Deep Hydration Mask

Igår söndagsmaskade jag med Verso Deep Hydration Mask, vilken är en mjukgörande gel-arkmask. Formulan med hydrogel ger en intensiv återfuktning med långvarig effekt. Magin i arkmasken sitter i patentet Artificial Moisturizing Factor (AMF) som stärker hudens egen förmåga att bevara fukt. I innehållet återfinns också hyaluronsyra, grapefruktextrakt och ceramide-3 för att förstärka effekten. Detta ska resultera i en mjukare och slätare hud med mer lyster och resultatet ska hålla upp till 120 h!

Masken är uppdelad i två delar, en för övre halvan av ansiktet och en för nedre. Stort plus enligt mig för att kunna passa in för ögon och mun lättare. Efter att jag försiktigt tagit bort masken efter 20 min verkningstid så masseras överflödet in i ansiktet. Kände mig lite halvkladdig ett tag men jäklar i min låda vad huden kändes boostad med fukt. Även när jag vaknade imorse så kände jag hur återfuktad och lugn huden var och fortfarande är, och lent som sjutton! Även min rodnad över kinderna ser ut att vara lite lindrad vilket sällan händer. Rekommenderar denna starkt för alla som behöver fukt, vilket typ alla gör – och denna passar turligt nog till alla hudtyper.

Skulle väldigt gärna använda denna produkt kontinuerligt, om det inte vore för priset… En förpackning med 4 masker går på 799 kr.

*Pressprov

Lämna ett svar