Veet Spa Wax – dissen

Veet 02

Veet01

Veet 03

Jag fick via Buzzador äran att testa Veet Spa Wax som finns på t.ex. H&M och Åhlens för ca 399kr (startkit). Kul tänkte jag och började drömma om sparad tid och snygga ben. Tji fick jag.

Kitet innehåller vaxskivor som smälts i en kittel (tar ca 30 min) och redan där började mitt tålamod tryta. När det sedan är en jämn flytande konsistens så är det dags att börja använda. Applicering uppifrån och ned, låt torka och dra sedan nedifrån och upp. Ja, jo det kommer med lite strån men det kommer ta tid att göra benen… Jag tröttnar någonstans när framsidan av båda benen är klara och vaxet kletats ut över golv och är en enda röra. Jag är pedant och vill att mina produkter ska vara fina, men det här vara bara bluff och båg. Kittelns utformning med grejen i mitten gjorde inte saken bättre.

Att sedan få bort vaxrester… Wow, det var ju lättare sagt än gjort och jag har fortfarande rester kvar. Det får bli strumpbyxor ikväll…

Så, hur nöjd? Inte alls. Tidskrävande, kladdigt, bökigt och hela min hemmaspa-dröm föll i bitar. Tanken är så sjukt bra, men det kanske är bäst att Veet går tillbaka till sin kammare och funderar lite till.

Betyg 1/5, och 1 är för att produkten i sig är snygg och vaxet doftar gott. Mitt hemmakit kommer inte plockas fram igen.

Lämna ett svar