the Balm Mary-Lou Manizer

 
Hypade multifunktionella Mary-Lou Manizer från the Balm finns nu i min ägo, och undrar om den verkligen är så bra som alla säger?

Jag älskar produkter som med fördel används till flera olika ändamål och denna funkar som highlighter, ögonskugga, skimmer etc. så redan där är jag helsåld!

Jag älskar sedan hur lätt den är och med en bra borste (jag använder själv MAC #109) sveper du snabbt fram ett underbart glöd för highlight. Nyansen är som en mix av guld och silver, men är aningen mer åt det varma hållet.Här har jag säkert fyra lager för att ni ska se hur underbart skimrig den är, men inte heller för glittrig. För ögonskugga krävs det såklart applicering med flera lager men för highlighter bara något enstaka svep.


 
Produkten är liten och lätt, med spegel i locket. Helt klart smidig att ha med i väskan.

Kostar 199kr och är för mig värd varenda krona.

2 svar

  1. Precis sådant ändamål jag behöver en produkt till- mer lyster i ansiktet. Passar den mig o var köper jag den? Kram

Lämna ett svar