Tävla om Isadora Liquid Lip Cream

Jag tyckte att det var så fruktansvärt kul att tävla ut olika kit strax innan jul! Tanken var att få till ett par till tävlingar i mellandagarna men saker händer och det är inte värre än att jag får vara extra generös under början av ett nytt år! Jag börjar med en favorit…

Min stora kärlek i läppformat under 2017 blev Isadora Liquid Lip Cream som jag tidigare bloggat om (länk här). Visst vill jag dela denna kärlek och med hjälp av Isadora så har du nu chans att vinna alla tio nyanser som kom under förra året till ett värde av 1290 kr. Hur bra?


02 Cashmere, 04 Blush Babe, 06 Berry Brown, 08 Raspberry, 10 Rose Rush


12 Pink Please, 14 Loving Red, 16 In Red, 18 Brunette, 20 Wine Divine

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Grattis till Linda, du har ett mail som väntar!
Vad behöver du göra för att tävla?
Kommentera på detta inlägg vilken nyans du tycker bäst om och hur du skulle välja att sminka dig tillsammans med den nyansen. Kreativitet är alltid positivt! För pluspoäng, följ mig på Instagram och glöm inte att skriva in i kommentaren att du följer mig. Max en kommentar per person. Om din kommentar inte skulle uppfylla ovan så kommer den räknas som ogiltig.

Tävlingen pågår tom 17/1 och vinnaren meddelas per mail kort därefter. Glöm inte att ange en korrekt mailadress när du kommenterar, så att jag kan nå dig om just du vinner! Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du behöver också ha en svensk postadress för att kunna delta.

Lycka till!

Tack till Isadora som bidragit med vinsten!

11 svar

 1. 06 Berry Brown ser verkligen ut som min go to nyans. Skulle nog göra en grön half cut crease med en rödbrun bas och massa skimmer i ögonvrån. Följer på Insta och heter @_mysecretpassions där.

 2. Jag skulle vilja ha nyansen 02 Cashmere och till det en sotig ögonmakeup, svart med mörkblått eller mörkgrönt glitter, sådär härligt rockchict. Sen skulle det förmodligen sluta på sedvanligt sätt med en oskön pandalook och gå åt massor med Bioderma för att få bort eländet och ersättas med något neutralt i beige/aprikos/guld. Som alla mina ”rockchica” sminkningar brukar sluta, men skam den som ger sig! 😄

 3. Gud så roligt med tävling!

  Jag är jättegärna med, gillar verkligen 02 Cshmere. Skulle välja att sminka mig med den till min bal som är om några månader. 😀 Vill att min balsminkning ska vara enkel men snygg 🙂

  Följer dig även på instagram, heter nataliatrojan 🙂

  Natalia.98@live.se

 4. Jag gillar färg nr 16, In Red. Jag skulle göra en rätt enkel make med svagt champagnefärgat skimmer på ögonen med en svart eyeliner. Fast ganska tunn eyeliner. Svart mascara på det. Givetvis markerade bryn, och lite rouge. Ingen bronzer eller liknande.

 5. Jag älskar färgen 16 In Red och jag skulle köra en simpel bas makeup med lashes, snygga bryn och bara sen får läpparna stå för wow faktorn.

 6. Åhh Åhh vilken härlig tävling så klart jag vill vara med jag skulle bli så glad om jag vann denna underbara raspberry nyansen den skulle passa så bra till min rosa hip/hop stilen. Jag skulle bära denna fina färg både till vardag och fest den skulle passa så bra på min läppar 💕🌸🌸🌸

 7. Jag hade valt pink please, och jag hade gjort en färgglad ögonskuggssmikning med rosa i kanterna med lila att mörka upp det och silver i mitten. Jag följer dig på instagram: madelad83

 8. Jag skulle välja 20 Wine divine och matcha den med en snygg eyeliner vinge och extra lösögonfransar för wow effekten, skulle även använda en blå eyeliner på nedre franskanten för att framhäva mina blå ögon. Avslutar med maskara och lite puder. Enkelt och snyggt 🙂

  Följer dig på instagram också (heter lindholm90)

 9. Jag skulle ta en nyans jag inte använder alls (blir oftast nude, klassisk röd eller någon i mörkare ton) & det är 14 Loving red. Till den skulle jag köra starka svarta bryn med bara en enkel ljus sminkning på ögonen & mascara.

  Följer dig redan på instagram ✌🏻

 10. Jag skulle välja 04 Blush Babe. Skulle bara ha lite svart mascara och lite rosiga kinder. En fräsch naturlig look som jag verkligen gillar. 💕💄☺️
  Och jag följer dig på Instagram. ☺️

Lämna ett svar