T minus 14 days

Det känns som om jag nyss fyllde 20, men om exakt två veckor nollar jag in på 30! TRETTIO ÅR! Känns både bra och aningen panikartat. Första presenten kom redan för ett par veckor sedan, men frågan kommer såklart från alla håll och kanter – vad önskar jag mig? Det undrar jag också…

Jag blir aldrig mätt på skönhet och är väldigt sugen på att testa lite nytt från Aesop, då jag i dagsläget mest snor sambons produkter. Sedan är jag enormt nyfiken på serum från L:A Bruket och Bioeffect som jag hört så mycket bra om och det är varumärken som jag heller aldrig testat. I övrigt är jag en sucker för snygga plagg och accessorarer, så en väska från Chêne och kläder från Ganni eller andra fantastiska danska märken… ja tack! Jag kanske återkommer med fler kollage framöver, för det finns så mycket fint och när jag nu nollar får jag önska mig hur mycket jag vill.

2 svar

Lämna ett svar