Suva Beauty The Hussle

Ett par dagar sedan jag bloggade, och har helt enkelt prioriterat lite annat. Bland annat har jag varit iväg på mysigt event (mer om det framöver) och igår var jag iväg på Metro Modes fest. Trött idag, men oj vad roligt det var! Lika roligt är det att visa min nya skimrande skönhet. Låt mig presentera paletten The Hussle från Suva Beauty.

Paletten i sig är av hårdpapp och har spegel i locket. Den är också uppbyggd med magnetsystem vilket gör att man kan ersätta skuggor som tar slut, byta till andra nyanser eller helt enkelt ta ut alla fyra och flytta till en annan t.ex. större palett. Men, nu över till skatans nya skimrande kärlekar.

Fyra stycken überskimrande skuggor i en underbart krämig formula med inbyggd primer. Skuggorna är väldigt lätta att blenda, läskigt skimriga och otroligt pigmenterade. För en skir finish gäller det att vara lätt på hand, dutta på med fingret (bäst enligt mig) eller bara blenda bra nog.


Gastown Grind, The 6ix, Empire State, City of Angels

Jag älskar nyanserna och vet att jag kommer ha väldigt roligt med dem. Av någon anledning dras jag alltid till bronsigt, guld, rost… ja, du fattar, och den ljusa skimriga gör just denna palett komplett och väldigt Jannike. Nyanserna funkar året om, men längtar lite extra efter solkysst hud då dessa kommer förstärka sommarglowet än mer. Empire State kommer vara fantastisk att highlighta med, och inte bara på ögonen. Åh, det här är så bra!

Vilka/vilken nyans dras du alltid till när det kommer till ögonmakeup?

I Sverige finns Suva Beauty på madlady.se.

Lämna ett svar