Stort gilla på Akademikliniken Skin Care Pure Berry Toner

Akademikliniken är av mig känt sedan tidigare, men att de hade egen hudvårdslinje har jag totalt missat vilket jag blev varse om på DB Expo16. Idag ska jag presentera en ny favorit från detta märke.

Pure Berry Toner är ett uppfräschande ansiktsvatten proppad med en hög koncentration av antioxidanter som skyddar huden, den kan även förebygga att kollagen och elastin bryts ned i förtid. Innehåller också extrakt av tranbär, hallon och granatäpple som skyddar mot uttorkning genom att tillföra fukt. Produkten som kommer i sprayflaska används efter rengöring, över ansikte och hals. Kan också sprayas ovanpå makeup, vilket är extra bra i torra miljöer eller efter några timmar framför datorn för fuktboost.


Jag fullkomligt ääääälskar doften på denna, vilket var anledningen till att jag föll pladask till en början. Hallon på de bästa av sätt! Att den sedan känns direkt uppfriskande på huden är bara ännu ett argument för att denna ska finnas hemma, eller i handväskan som hos mig. Idag har jag på kontoret använt den två gånger (lunchtid och strax innan hemgång) ovanpå sminket och mitt ansikte ser galet fräscht ut och återfuktat, utan att ha förstört min makeup.

Jag har använt ett otal liknande produkter  genom åren och detta är en av väldigt få som jag upplever ger en direkt återfuktande verkan, om den sedan förebygger hudåldrande så tackar jag för det!

Kostar runt 130 kr för 50 ml.

* Pressutskick

2 svar

Lämna ett svar