Sthlm Beauty Week 2017


Det är inte bara klädskaparna som har sina egna dagar, så har även skönhet. Idag startade Sthlm Beauty Week och pågår till och med onsdag. Dagarna varvas av föreläsningar, luncher och mingel, och inte minst av botaniserande bland utställare. Imorse kickade jag igång dessa tre dagar med att närvara vid pressfrukost där alla medverkande presenterades. Imorgon hittas jag på plats för att bland annat spana in utställare, säg gärna hej om du ser mig – för vi ses väl där? Ja, Sthlm Beauty Week är öppet inte bara för branschfolk, press, influencers och bloggare utan även för konsument. Läs mer på stockholmbeautyweek.se.

Jag kommer dela med mig av morgondagen (och lite på onsdag em) via Instagram, främst på Instastories, så håll utkik där! Mer info om produkter och nyheter kommer framöver i separata inlägg.

Lämna ett svar