St.Tropez Gradual Tan Plus Luminous Veil Face Cream

Jag har med solens strålar börjat längta efter solkysst hud. Även om jag skyddar huden med SPF så vill jag däremot inte ligga och pressa utan den naturliga brännan får komma senare. En quickfix för att få ett snabbt och icke-skadligt resultat är såklart någon form av brun-utan-sol. Just nu använder jag en bus för ansiktet från St. Tropez. Gradual Tan Plus Luminous Veil Face Cream är en återfuktande ansiktskräm som är en mix av bus och hudvård.

I formulan finns ljusreflekterande partiklar som ger huden lyster och jämnare hudton. I innehållet finns bland annat avokadoolja för återfuktning upp till 24 h samt kameliaextrakt som ska stärka hudens naturliga barriär och ge ett jämnare resultat.

Kan användas dagligen eller efter behov i ansikte samt på hals och dekolletage. Jag brukar applicera på kvällen för att vakna upp med en göttig bränna, men funkar lika bra att applicera dagtid. Första appliceringen gjorde inte jättemycket på mig men efter ett par dagar i rad har jag fått precis det resultat jag önskade, så nu är det bara att hålla efter allt eftersom.

Priset ligger på 349 kr och finns där hudvård finns, typ.

Snart ska jag ge mig på kroppen också och det finns både tre och fem olika produkter som väntar på att få bli testade. Använder du bus?

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

Lämna ett svar