Sniph – doftande prenumeration

*I samarbete med Sniph*

Har du svårt att hitta en doft som passar dig, eller kanske bara vill förnya doftgarderoben? Prenumerationstjänsten Sniph ger möjlighet att upptäcka nya noter och förhoppningsvis bjuda på nya favoriter.

Tjänsten funkar som så att man en gång i månaden får hem en doft i en mindre flaska som används i Sniphs etui (medföljer första månaden). Vilken doft det blir är i förväg hemligt, men det behöver inte bli så galet som det låter. I sin prenumeration väljer man nämligen en kollektion baserat på olika doftprofiler, så jag som gillar tobak och träiga toner inte får hem en doft som påminner om nysnittade blommor. Detta betyder dock inte att det blir rätt varje gång… men jag ser det som ett bra sätt att också komma utanför sin comfort zone, testa och förhoppningsvis blir det hur bra som helst.

Det finns kollektioner uppdelade efter man och kvinna, men också unisex. Själv valde jag kollektionen Avant Garde vilken är en unisex-kollektion som ska bjuda på komplexa dofter som man själv inte vågat bära, ännu. Det lät ju hur bra som helst och min första månad blev så himla rätt för mig med Gamines självbetitlade Edp med noter av kakao, patchouli och cannabis. Det kan bli så att denna doft i fullsize åker rakt in på önskelistan. Det kan också vara så att sambon fått upp ögonen för den.

Tjänsten kostar per månad 99 kr för 4 ml eller 159 kr för 7 ml. Den sistnämnda ska enligt info räcka en hel månad.

Nyfiken? Om du på sniph.com anger rabattkoden JANNIKE99 får du 99 kr rabatt på första månaden av valfri kollektion. Detta gäller endast nya prenumeranter och är giltigt tom 21/5. Tjänsten är helt utan bindningstid. Vill du läsa mer om Sniph så klicka dig in på sniph.com där du också hittar FAQ och villkor för tjänsten.

           
Puss & kram!


Observera att även om detta inlägg är ett samarbete så är det helt och hållet mina ord. Mina åsikter är inte till salu. Läs gärna mer under PR & Policy.

Lämna ett svar