Smashbox Camera Ready CC Cream

Jag är ett stort fan av cc creams och blev så himla nyfiken på Camera Ready CC Cream från Smashbox

Denna produkt ska vid längre användning minska uppkomsten av mörka fläckar och märken från akne. Den lätta formulan ska smälta in i huden, tillföra fukt med hyaluronsyra och förhöja hudens naturliga lyster.

Alltså, jag gillar denna som sjutton. Den är silkig, lätt och neutraliserar fint och formulan är dryg. Produkten kan även skryta med SPF 30! Även om det är lätt till medium täckning så gör den mina rosiga kinder mindre påtagliga och utan att jag skriker efter att dölja det än mer – bra betyg. Ger en väldigt naturlig matt finish och jag rekommenderar denna framförallt till oljig/blandad hy, men även för en torris som mig så funkar den super i och med att den är återfuktande. I sig själv funkar den perfekt året runt, och om en önskar mer täckning så är denna också ypperlig under foundation som primer.

Jag har nyansen Light/Neutral och ni kan se looks med produkten här och här.

Finns på Kicks och kommer i ett väl godkänt färgspektra. Kostar 350 kr.

*Pressprov

Lämna ett svar