Skönhetsåret 2018 del 2

Skönhetsåret fortsätter och här kommer favoriterna bland makeup. Del 1 med bland annat hudvård hittar du här. 2018 har dominerats av Glossier och en del Lumene, men vad mer? De som sedan tidigare är bloggade om är länkade, och de som saknar inlägg ska jag försöka få upp mer om inom kort – så du får veta varför de är så bra!

Bas – jag har inte använt särskilt mycket i basväg men har hittat två som ger mig exakt den naturliga finish jag är ute efter. Chanel Les Beiges Healthy Glow Gel Touch Foundation och Lumene Glow Foundation, de bästa!

Primer – året då jag upptäckte att primer ibland kan vara värt, i detta fall Dermalogica SkinPerfect Primer SPF30.

ConcealerGlossier Stretch Concealer följer med överallt.

BrynGlossier Boy Brow, utan tvekan. Bästa jag använt!

FransarDior Diorshow Iconic Overcurl och Glossier Lash Slick.

Ögonlock – två favoriter, Glossier Lidstar (speciellt nyansen Hub) samt A Pretty Penny från H&M som varit en favorit under lång tid.

Läppar – mest använt Lumene Nordic Chic Oil Fusion Lip Gloss samt Glossier Balm Dotcom.

Kinder – krämprodukternas år! Jag har gått bananas med Glossier Cloud Paint och älskar alla nyanser jag testat. Som vattenfärg på huden och så galet dryg.

HighlighterTrinny London The Right Light är nästan slut och det betyder favorit!

För att sammanfatta så har verkligen 2018 varit krämprodukternas år! Jag har strävat efter en naturlig finish men tvekar aldrig på bronsiga eller andra färgglada färger på ögonlock och läppar! Jag tror inte 2019 kommer se så annorlunda ut, men vem vet?

Inom kort kommer sammanfattning av modeåret 2018… håll till godo!

Lämna ett svar