Skintology Stockholm Fresh Start AHA Mask

Det har dykt upp så många roliga nyheter hemma hos mig och vet knappt vart jag ska börja… extra roligt är nog ändå att testa för marknaden också helt nya märken. Svenska Skintology Stockholm fick jag nys om för ett par månader sedan och har nu testat en av deras två olika sheet masks.

Fresh Start AHA Mask är gjord på cellulosa och sitter därför väldigt bra på huden, under de 20-30 min den bör sitta på. Masken ska verka exfolierande och återfuktande, samt jämna ut hudtonen och ge huden lyster.

Jag gillarn starkt. Cellulosa-masker kan jag ha lite halvt svårt för, inte när de sitter på, utan när den ska vecklas ut och bara slemmar ihop sig. Det glöms dock ganska fort bort med denna, för den är så skön på huden och efteråt känns huden plumpad och ser så jämn och fin ut. Nu blir jag nyfiken på deras andra mask Thirst Quench…

Skintologys masker ligger på 99 kr/st och med det här göttiga resultatet så lovar jag att det är värt. Spana in dem på skintologystockholm.com.

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

Lämna ett svar