Röda läppar med NARS

Att ha röda läppar i Paris, det är ett måste. Det är sedan gammalt. Med mig på resan hade jag ett par stycken olika men de som fortsätter att följa med mig här hemma är från Nars. Ett märke jag inte testat jättemycket från sedan tidigare men hört mycket bra om.


Velvet Matte Lip Pencil är en läppenna i en lite större modell. Passar för att definiera, markera eller fylla i hela läpparna. Formulan är berikad med mjukgörande ämnen som ska ge en krämig textur och med hjälp av unika silikoner ska den garantera färg som sitter länge. Används ensam eller som en bas till ett läppstift.

Jag tycker den är aningen för torr som ensam produkt, då jag i grunden också har väldigt torra läppar. Tillsammans med en krämigare produkt så är den däremot toppen, eller att innan applicering grunda med en läppolja. Jag använder den som en bas.

Powermatte Lip Pigment är ett matt, flytande läppstift som beskrivs leverera både intensitet och precision. Formulan är tunn, med mycket pigment och sammetsmatt finish utlovas. Wand-applikatorn är pilformad just för precision, där spetsen lämpar sig för konturer och den platta sidan för att fylla i.

Nej, jag är inte helt inne på matta läppisar men den här ger en så fin sammetsfinish att det är okej. Att det sedan är den där för mig perfekt röda kan vara lite bidragande också. Lätt att applicera, sjukt härlig formula och sitter också galet bra. Funkar också att toppa med lite olja eller glans om det behövs. Helt klart min nya röda go to.


Nyanserna är Famous Red och Don’t Stop.

Du hittar NARS på Sephora. Jag är helt klart nyfiken på fler produkter.

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

Lämna ett svar