Rituals Sun Protection Body Oil

Sommaren gör ett litet gästspel efter att en trott att hösten kommit på heltid. Även om vinden är kyligare så är solskydd lika viktigt och jag avslutar säsongen med SPF 30 och hänger i helgen med Rituals Sun Protection Body Oil på kroppen.


Denna produkt har jag hunnit testa tidigare i år men då soltimmarna blev färre så glömde jag bort allt med solskydd, tyvärr. Önskar att jag hade kunnat nyttja denna torra sololja mer, för den är bra! Mycket bra! Produkten sprayas på och stryks sedan till ett jämnt lager väldigt lätt och absorberas snabbt – utan att kännas kladdig. Förutom till ansiktet så är jag glad över att slippa tjocka lotions, och olja passar mig ypperligt. Doftar gott gör den också, med en hint av citrus, och ska boosta solbrännan än mer. Ska enligt info vara vattenresistent men såklart är det alltid bra att vara på säkra sidan att applicera mer efter t.ex. ett bad.


Hoppas nu att solen håller i sig och att jag får umgås mer med Rituals Sun Protection Body Oil, för jag gillar den starkt. Om inte i Sverige så får den hänga med till Spanien om ett par veckor.

*Pressprov

Lämna ett svar