Rapsodine Body Lotion

Som en sann västgöte så blir jag såklart glad när något innehåller ljung (extrakt) och att produkten också är från mitt hemlandskap. Nog om min kärlek till Västergötland. Nu ska vi såklart prata om produkten – Rapsodine Body Lotion.

Rapsodine Body Lotion
Denna finns både som parfymerad samt oparfymerad, och jag har testat den parfymerade.

Produkten är, precis som övriga av Rapsodines sortiment, baserat på svensk ekologisk rapsolja som är rik på Vitamin E och utlovar en lång fuktighetsgivande effekt. Extraktet från ljung bidrar till att bevara hudens elasticitet. Denna body lotion är dryg och absorberas med lätthet utan att lämna någon klibbig känsla.

Rapsodine Body Lotion
Jag har ofta torr och fnasig hud och har haft hemsk klåda på delar av kroppen pga detta och tänkte att en parfymerad body lotion lär ju inte göra saken bättre. Det gjorde det! Efter bara en stund så kändes huden återfuktad och kliandet var ett minne blott. Krämen är lättarbetad och doftar naturligt, så den får stå kvar ett tag till inne i badrummet för användning.

Denna finns som sagt både som parfymerad och oparfymerad, och kommer i förpackning om 250 ml (95 kr) och 500 ml (135 kr) med fliptopkapsyl. Finns på rapsodine.se.

*Pressprov

Lämna ett svar