PÜR Shake & Bake Concealer

PÜR släppte nyligen en väldigt spännande concealer – Shake & Bake Powder-to-Cream Under Eye Concealer. Precis som namnet avslöjar så är det en concealer som går från puderformat till att bli krämig konsistens för att smälta in i huden. Under ögonen ska den göra sin magi med att dölja ojämnheter samt mörka ringar. I formulan finns en kombination av grönt te, ginseng och B vitaminer som ska stimulera hudens förnyelseprocess. Här hittas också ett Ceratin Complex, en ingrediens som ska släta ut, ge fasthet samt spänst. Med hjälp av röd lera absorberar denna också olja. Till denna följer en Mini Blending Sponge med, men vill man använda borste så finns också nya Skin Perfecting Concealer Brush i sortimentet.

Concealern är så magisk i konsistensen, och jag blir lika amazed varje gång. Den där pudriga formulan som bara smälter till en lättarbetad concealer. Det behövs inte mycket under ögonen för att det ska göra under. Självklart funkar den minst lika bra på näsvingar, rodnader etc. Jag gillar nog främst att applicera med fingrara då det smälter in bättre enligt mig, men både svamp och borste funkar topp!

Concealern kommer i tre nyanser, varav min är Light. Kostnaden är 375 kr vilket kan kännas mycket men då den också har hudvårdande egenskaper hoppas jag att priset ska vara värt. Concealer-borsten säljs separat och ligger då på 325 kr. Fortfarande lite ovan vid denna typ av borste, tandborst-style, men vänjer mig allt eftersom.

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

Lämna ett svar