PÜR Lip Gloss Château Kisses

Tänk ett lipgloss med hög glans, lipplumpingeffekt och med antiage-ingrediens. Tänk PÜR Lip Gloss Château Kisses. Resveratrol är den aktiva ingrediens som skördas exklusivt för PÜR i Bordeaux. Detta är en antioxidant som också hittas i rödvin och ökar cellförnyelsen. Arganolja tillför näring, och makadamiafröolja återfuktar. Volulip är den aktiva ingrediens som stimulerar produktionen av hyaluronsyra för fylligare läppar.

Jag har fått hem två nyanser – Glitzy och Scandalous – som jag självklart vill visa er! Tänk på att lipgloss alltid ter sig olika på olika personer, då vi har olika färg på läpparna från start.Glitzy. En härligt rosa nyans som skimrar fint.Scandalous. Ser röd ut i förpackningen men blir snarare åt det rosa hållet på mig. Också med ett fint skimmer… och glanset, ser ni glanset?! Jag dör!

Detta är ett galet bra gloss och om man som mig gillar en bra läpprodukt som också plumpar så är detta ett att de bättre alternativen. Läpparna känns fylliga, mjuka och inte alls glosskladdiga. Påfyllning behövs efter mat och dryck, men sitter annars över förväntan. Pussvänligt plut? Hell yes!

PÜR Lip Gloss Château Kisses kostar 245 kr/st och finns t.ex. på Eleven.

*Pressprov

3 svar

Lämna ett svar