Policy & PR

Min blogg innehåller mina egna ord och mina egna bilder – om inget annat anges. Allt publicerat material, som är skyddat av upphovsrättslagen, får enbart användas med mitt tillstånd.

Bloggen strävar alltid efter att följa svenska pressetiska regler och marknadsföringslagen.

Pressprover

Jag tar tacksamt emot pressprover, produktinformation och inbjudningar till event från varumärken, distributörer och PR-byråer. Då detta görs förutsättningslöst betyder det också att det är upp till mig om/när inlägg publiceras – och vad jag väljer att skriva. Jag har ingen skyldighet att märka ut mina inlägg som innehåller pressprov, men väljer att göra det för transparens gentemot mina läsare.

Annonslänkar

Mina inlägg kan innehålla annonslänkar, vilket tydligt märks ut i början av respektive inlägg. Detta betyder att jag kan tjäna några kronor vid ett köp som utförs via min länk på den webbshop jag länkat till. Ett fint sätt att indirekt stödja min blogg.

Samarbeten

Inlägg som är i samarbete med specifikt varumärke eller webbshop märks tydligt ut i början av respektive inlägg. De samarbeten jag väljer att göra skrivs alltid med egna åsikter – då mitt tyckande aldrig är till salu.

Företräder du ett företag eller varumärke…

Vill du komma i kontakt med mig med förfrågan kring samarbete, pressprover eller dylikt. Maila mig då på kontakt@jannikereinholdsson.se.