Piz Buin Protect & Cool Mousse SPF 15

Piz Buin Protect & Cool Mousse SPF 15 är ett solskydd som kommer ur flaskan som ett mousse, med skumkonsistens och ger en svalkande effekt. Innehåller mattram vilket är ett växtextrakt som t.ex. lindrar rodnad i huden och vårdar skador i hudceller som orsakas av UV-strålar. Även vitamin E ryms i innehållet som är en naturlig och kraftfull antioxidant som skyddar mot fria radikaler vilket t.ex. är en orsak till för tidigt åldrande.

Piz Buin Protect & Cool Mousse SPF 15

Jag har bara hunnit testa denna några gånger men måste säga att jag gillar den. Har absolut en svalkande effekt och jag kände mig återfuktad nästan direkt utan att kännas kladdig – vilket många solskydd resulterar i. Doften är väl inget som är superviktigt i detta avseende, vilket är tur för gott luktar den inte enligt mig men heller inget som sätter sig på huden. Så länge moussen gör vad den ska så är jag nöjd, och hänger i solen en stund till.

Tänk på att applicera solskydd ca 15 min innan du utsätts för sol, och att det är viktigt att applicera på nytt efter t.ex. ett bad.

*Pressprov

Lämna ett svar