Palina Star Dust

I takt med att jag hittat mig själv och mina uttryck i både smink och kläder (ja, det tog ett jävla tag) så har jag också börjat experimentera mer. Speciellt kring färg, mönster och med rådande trender. I vår kommer vi fortsatt se många ögonlock i starka färger och jag är inte sen att haka på. Varför inte missmatcha med övriga färger i outfiten, bryta av med motsatsfärg eller gå ton i ton. Go bananas!

Palinas Star Dust-skuggor är enligt mig riktigt bra lösa mineralskuggor. De sitter på plats, är högpigmenterade och har ett så fint skimmer. Vissa funkar toppen utan ögonprimer, men speciellt gröna och lila toner kan vara bra att preppa med lite extra kärlek innan applicering av skugga. Dessa fem är några av alla färger du kommer se på mig under våren. Hur fina?


Kate, Oprah, Courtney, Alicia, Penélope

Jag har redan ögonen på fler skuggor från Palina. Är du nyfiken så finns de på palina.se och ligger på 195 kr/st.

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

2 svar

Lämna ett svar