On my mind vecka 44

När jag träffar en person första gången är det i majoritet skorna jag spanar in först! Ytligt måhända men det säger enligt mig väldigt mycket om personen ifråga. Tänk dig en upp till hakan dressad person, men med ett par taskiga skor. Du hör ju! Så, kan vi bara enas om att skor är superviktigt? Att tillägga är att jag också kan undvika fortsatt kontakt med människor med dålig skosmak…

Jag är en stor sucker för allt vad sneakers heter, och det kan verkligen användas till både myskläder som till kostymen. Jag satsar både på klassiker och specialare. En enfärgad Converse Chuck Taylor kan jag alltid lita på, medan ett par likadana men med flammor på kan toppa en annars basic outfit. Balansen!

Så, även om det från dag till dag regnar så tänker jag på sneakers, och förtränger att jag redan köpt för många på för kort tid… jag behöver fler i mitt liv!

Sneakers / New Balance, Adidas, Balenciaga, Acne Studios, Converse, Veja.

Lämna ett svar