On my mind vecka 43

Mycket i huvudet denna vecka, bland annat har jag stött på patrull… bland läppstift. Jag rensade ut stort bland läppisarna för en tid sedan, och vissa gamla godingar var just för gamla och fick möta sopkorgen. Nu står jag utan ett klassiskt läppstift i en klassisk röd – som också ska uppfylla en massa krav. Jag vill hitta en signaturfärg som alltid får följa med. Därav är jag också lite kräsen kring hylsan, och jag vill att den ska kännas lyxig och smidig. Formulan ska vara glansig, lättapplicerad, opak, ha bra hållbarhet och gärna verka återfuktande. Så, vilket är ditt bästa tips till mig? Jag spanar just nu in dessa (och Ruby Woo var ett av de första läppstift jag köpte)…

Rouge Ecstasy, Giorgio Armani Beauty. Pirate, Chanel. Ruby Woo, MAC. Hollywood Red, Dior. Retro Red, Bobbi Brown. Cherry Lush, Tom Ford.

Lämna ett svar