On my mind vecka 2

Vilken vecka. Tänkte att 2020 skulle börja lite mer spännande men inledde istället starkt med sjukstuga… känt mig minst lika ynklig som Samantha. Minst! På plussidan för mig dock är att jag haft Pinterest och Instagram att scrolla igenom femhundraelva gånger. Inspiration har jag därför mycket av, men det ska sorteras och filtreras.

Förutom en mängd digital inspo så lyckades jag igår, äntligen feberfri, gå på årets happening för press och influencer när det kommer till skönhet. Daisy Beauty Expo 2020. Mer om det, sen.

Nu ska jag fortsätta filtrera bland inspo… och kanske är det så att jag just nu har ett enormt sug efter dressade byxor, för kostymen har jag redan hunnit bocka av (snabbt jobbat på en vecka tack vare onlineshopping).

Japp, jag behöver fler pressveck i mitt liv, gärna i sällskap med en lite högre midje. Okej!? Har så många outfits klara i huvudet…

Byxor, Filippa K, Sara Battaglia, WRSTBHVR, Burberry, Bottega Veneta.

Lämna ett svar