xx
jannikeviola

Under min tonår upptäckte jag allt vad subkulturer heter och efter det har stil alltid varit ett stort fokus i mitt liv. Allt från skönhet till kläder, till alla accessoarer för att göra helheten. Och alla skor… Idag tillhör jag inte en specifik subkultur, utan utvecklar min stil med mitt humör, mina intryck via sociala medier och en del trendspaning. Mitt bloggande började runt 2007 och har på olika vägar sedan format den blogg jag driver idag – med skönhet och stil i fokus.
Det är vad jag kan bäst.

Det jag lärt mig under alla år är att det inte finns så många regler. Ingen kan bestämma vad som är rätt eller fel – utan det får styras av vad man själv älskar. För hur många gånger har jag köpt något som är högt på innelistan men som aldrig skulle ha fått hamna i varukorgen annars? För många gånger. Stil handlar om vem man är, inte vem man tror att man är – för det blir bara fel och felköpen blir fler.

Via min blogg och mina andra kanaler vill jag inspirera, allt från mixen mellan budget och lyx till att det bara handlar om kärlek till sina inköp. För det behöver inte alltid vara inne-plaggen som köps, snarare ett genomtänkt köp som du kommer älska i mer än en säsong. Likaså vill jag guida genom skönhetsdjungeln, dela mina favoritprodukter och tipsa om den bästa makeupen där hud får vara hud.

Förfrågningar:
kontakt@jannikereinholdsson.se

Många av mina inlägg och mina sidor innehåller annonslänkar, vilket tydligt märks ut i början av respektive inlägg/sida. Detta betyder att jag kan tjäna några kronor vid ett köp som utförs via min länk på den webbshop jag länkat till. Ett fint sätt att indirekt stödja min blogg.