Ole Henriksen PHAT Glow Facial Mask

Danska märket Ole Henriksen har nyligen lanserat och släppt en ny exfolierande mask, PHAT Glow Facial Mask. Med PHA ska denna exfoliera varsamt och verka utjämnande samt motverka tydliga ålderstecken. PHA är väldigt snarlik AHA men med sina större molekyler så går den inte lika djupt och passar därför också den känsligare hyn. Förutom kemisk peeling via PHA så finns här ett gäng fina och intressanta ingredienser. Rosa bentonitlera som ska hjälpa till att rena och ge lyster. För fukt och näring finns också nordisk björksav, chiafröolja, bomullsextralt och extrakt från citron, sockerrrör, lakritsrot, kamomill och sandelträ.

Masken masseras in på rengjord hud, och när den går från rosa till vit så ska den därefter få verka i 15 min. Tas sedan bort med en fuktad handduk eller liknande.

Jag tycker verkligen om produkten och har använt den ett flertal gånger. Så mysig och lätt att applicera. Huden lämnas med ett fint glow och känns extremt återfuktad. Upplever också huden renare än vanligt. Absolut en favorit!

649 kr och finns en sökning bort.

Lämna ett svar