NYX Lingerie Liquid Lipstick

Jag förälskade mig ganska snabbt på distans i NYX Lingerie Liquid Lipstick när jag fick nys om dem. Det skulle dock dröja flera månader innan jag tog tag i att införskaffa mig produkten.

Två styck nyanser har hittat hem till mig – Embellishment och Corset. Flytande läppstift som blir matta på läpparna. Otroligt följsamma och känns inte det minsta torra på läpparna. Sitter också som berget, och klarar dryck och mat med bravur.

Matta flytande läppstift har nog aldrig varit mer hypat än nu, med all rätt, och har blivit en stor favorit också hos mig.

Jag älskar att detta är en serie av enbart nude-nyanser, tolv stycken närmare bestämt. NYX Lingerie Liquid Lipstick är aningen skir och kan behöva ett par lager för att kännas helt täckande, vilket är det motsatta hos t.ex. KvD Beauty Liquid Lipstick. Jag menar ändå inte att dessa från NYX är mindre bra, för i och med att de är nude så är det skira till en fördel enligt mig, speciellt då resultatet blir så otroligt olika från person till person. Priset är ju inte heller något att klaga på – 89 kr/st! Jag behöver fler!

Har du testat någon nyans från NYX Lingerie Liquid Lipstick-serien?

Lämna ett svar