Nyheter från PÜR i limiterad upplaga

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Lagom till att klapparna ska börja inhandlas släpper PÜR ett gäng kit, i limiterad utgåva. Perfekta julklappar eller presenter till sig själv!

The Perfect Matte

Fyra styck Velvet Matte Liquid Lipstick tillsammans med en läppolja samsas i detta kit. Perfekta färger för de flesta och formulan är lättapplicerad och skönt moussig. Läpparna känns återfuktade och färgen sitter på bra, speciellt Addiction och Key Red vilka dock är aningen torrare än de andra två. Oljan används med fördel innan för att preppa med fukt, men kan också appliceras efter det matta för att variera med glans. Så, egentligen blir det som åtta läppstift – fyra matta och fyra högglansiga.

Oh Bae, Obsessed, Addiction och Key Red. Längst ned på varje swatch syns också hur det blir med läppoljan applicerad på.

445 kr kostar detta kit.

Mascara Trifecta Kit

Detta kit innehåller märkets favoritmascaror. Perfekt för att kanske hitta en ny favorit, eller för att kunna variera efter tillfälle och önskar resultat. Inte hunnit testa dessa ännu, men ser fram det och jag gissar på att Big Bold blir favoriten.

Big Bold – utlovar längd i massor, och innehåller arganolja som verkar vårdande och ger näring.
Fully Charged – anti-agemascara som ska lyfta, separera och definiera fransarna för ett långvarigt resultat.
Tripel Threat – denna nya mascara ska förse fransarna med volym, längd och även böja dem. Borsten är smal för att lättare komma nära fransroten.

275 kr för Mascara Trifecta.

Revolution Grab & Go Kit

En galet smidig och behändig palett, som varken väger någonting eller tar någon plats, samsas i detta kit med mascaran Fully Charged. Skuggorna är mer eller mindre matta i ganska dova och kalla färger. Här finns nyanser för en avskalad look men det går lätt att bygga upp skuggorna för en lite hårdare makeup. För detta kit är summan 225 kr.

Alla dessa kit är limited edition, släpps 7 november och säljs så långt lagret räcker. Vilket kit är du sugen på?

PÜR hittar du bland annat på en mängd salonger, se lista här, och på Hudoteket.

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

Lämna ett svar