Noxidoxi Pollution Blocker Face Mist

Jag har alltid med mig en ansiktsmist i väskan, oavsett hur liten väska jag har. Det ska bara vara med, precis som plånbok, nycklar och mobil. Efter ett gäng timmar kan huden kännas lite glåmig, trött eller torr, då är misten min bästa vän.

Mitt senaste tillskott, Pollution Blocker Face Mist, är från det franska märket Noxidoxi. Varumärket i sig finns inte direkt tillgängligt i Sverige, än, men Glossybox introducerade mig för deras serum för ett par år sedan. Under Sthlm Beauty Week var Noxidoxi på plats och jag fick bland annat med mig misten hem.

Många mists kan kännas som en blöt dusch, medan Pollution Blocker Face Mist är väldigt lätt och är otroligt finfördelad. Produkten är inte parfymerad men doften påminner om Jenka (älskart). Produkten i sig lägger sig som en barriär för att skydda huden mot fria radikaler och föroreningar samtidigt som bland annat lugnar rodnad. Den funkar också perfekt för att fixera makeup. I innehållet hittas bland annat koncentrat av bruna alger vilka är en kraftfull antioxidant och aloe vera som naturligt återfuktar och lugnar. Misten verkar upp till fyra timmar. Det här är en ny favorit.

     
Misten ligger på €20. Förhoppningsvis hittas Noxidoxi snart i en butik nära dig, men tills dess hittar du deras produkter på noxidoxi.com.

    
Är du lika besatt av ansiktsmist som jag?

*Pressprov

Lämna ett svar