NIOD – tre dagliga

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

För snart sex veckor sedan lanserades Deciem i Sverige och NIOD var först ut. Direkt flyttade tre av deras produkter rakt in i min hudvårdrutin och jag tänkte dela med mig av vad jag tycker.

Copper Amino Isolate Serum 2:1 (CAIS2), 495 kr

Detta är andra generation av NIODs superhypade serum CAIS. CAIS2 är produkten som indirekt ska verka anti-age. Istället för att direkt reducera så ska denna förebygga och upprätthålla. CAIS2 ska appliceras närmast huden, alltså direkt efter rengöring, för att efterföljande vattenlösliga produkter ska tränga djupare. Koppar är en ingrediens som i sig ska hjälpa huden med kollagenproduktionen.


CAIS2 kommer i två flaskor, och blandas ihop till en på hemmaplan. Tänk, man får känna sig som en kemist…

Detta är en av Core-produkterna hos NIOD, en av grundstenarna och rekommenderas att användas tillsammans med MMHC.

CAIS2 är blå i färgen och i en rinnig konsistens. Thank God för pipett! Enda som avskräcker mig här är doften, som är metallisk men som tur är försvinner den snabbt. Det är svårt att säga hur mycket just denna hjälper min hud, då jag använder den tillsammans med MMHC. Men, i par med den så är huden glad och det räcker för mig!

Multi-Molecular Hyaluronic Complex (MMHC), 345 kr

Fukt deluxe med hela 15 olika former av hyaluronsyra. Detta serum ska arbeta för en återfuktad, utslätad och mjukare hud. Fri från alkohol, olja, silikoner samt nötter.

Detta är också en Core-produkt hos NIOD. Om man inte har CAIS så rekommenderas denna ligga närmast huden, efter rengöring och innan andra produkter.

Ett av de bästa fuktserum jag använt! Trögflytande och extremt drygt, även om jag vill bada i det! Återfuktning samtidigt som den jobbar långsiktigt. Efter att jag börjat använda denna så skriker inte huden efter fukt, då den istället har en fuktbalans. Jag kan inte heller här peka på om effekten blir bättre tillsammans med CAIS eller inte, men väljer att tro att de är partner in crimes.

Hydration Vaccine (HV), 495 kr

Återfuktande kräm som ska skydda hudens naturliga fuktbarriär, sluta in hudvården samtidigt som huden får andas. HV jobbar inte med att dölja uttorkning utan ska istället hjälpa hudens egna barriär. Rekommenderas morgon och kväll efter t.ex. CAIS samt MMHC, eller som avslut på ordinarie övriga rutin. Rekommenderar absolut att köpa med den åh-så-gulliga-skeden för 60 kr.

Bebishud på burk! Lägger sig som en hinna och låser in fukten. Känslan är lite av en primer och huden blir så mjuk och len! Räddningen nu under kallare temperaturer, helt klart! Enda att observera är att den kan flagna lite tillsammans med smink, som att den korvar sig lite på huden.


Well, NIOD är verkligen hypat av en anledning och jag har redan ögonen på bland annat en mask och en rengöring. Sedan har jag ett par till produkter här hemma som är redo att testas. Du hittar NIOD hos bland annat Eleven eller i disk hos Åhlens City.

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

2 svar

  1. Borde försöka hinna förbi disken på Åhlens i helgen för att klämma lite 😍 Har inte råd att köpa något nu men att klämma kostar ju inget 😜

Lämna ett svar