Molton Brown Tobacco Absolute Eau de Toilette

Jag är i majoritet en fantastisk flickvän men ibland så briljerar jag lite extra. Sambon hittade för ett par veckor sedan en doft som slår allt och jag föll pladask likaså. Doften är Molton Brown Tobacco Absolute Eau de Toilette. Den har verkligen allt jag älskar i en doft och att kombinera detta med mannen jag älskar… Så, igår kom jag hem med spontanpresent. Vem som får ut mest av det? Båda skulle jag tro.

Molton Brown Tobacco Absolute Eau de Toilette

Doften är en varm träig eau de toilette som kombinerar komplexa noter av paraguansk tobak, balsamträ och mysk, med en hint av grapefrukt.

Toppnoter: elemi, bergamott och grapefrukt
Hjärtnoter: cederträ, muskott and rosenträ
Basnoter: tobak, läder and peruanskt balsamträ

Jag sniffar lite extra på sambon och rekommenderar denna varmt.

Lämna ett svar