MITOMO Essence Sheet Mask Bee Venom + Gold

Om brynprodukter är det enda jag verkligen kräver i sminkväg så är sheet masks det som är viktigast när det kommer till hudvård. Mitt bästa resesällskap denna vecka, som jag spenderar helt på resande fot, är inte så svårt att räkna ut. Jag maskar praktiskt taget varje dag pga långa tider i konferensrum och sedan många mil på vägarna. Allt vad fukt och lyster är alltså välkommet!

I måndags morse vaknade jag på ett hotell och var allt annat än pigg, och då blev det dags för mask. MITOMO Essence Sheet Mask Bee Venom + Gold innehåller guld och bigift där båda ska bidra till en ökad produktion av kollagen och elastin. Det är också en mask för lyster. Just bigift ska hjälpa till att reducera samt förebygga ålderstecken så som fina linjer och rynkor. Likaså ska det ha en bra effekt på ojämn hudton och pigmenteringar. Masken är klassisk sheet mask och ska verka i 20-30 min på rengjord hud.

Skön, avslappnande och gav bra med lyster samt spänst. Men, den satt inte bra. Jag vill ha möjlighet att kunna gå runt och göra annat under tiden men den här ville flytta på sig vid minsta rörelse. Därför får den ett mja från mig för jag vill inte använda produkter som inte funkar i mitt liv,

29 kr och finns i diverse webshoppar.

2 svar

  1. Jag köpte tre masker av märket när jag var på kryssning i höstas med jobbet och testade denna för ett tag sedan. Så bra pris, och jag gillade den!

Lämna ett svar