Missha Pure Source Cell Sheet Mask

Kanske minns du att jag fick hem ett gäng sheet masks från webbshoppen smaskmask.se? Jag har inte hunnit testa igenom alla än, men tänkte dela med mig av två fuktiga hjältar!

Koreanska märket Missha har en stor mängd olika produkter och såklart även sheet masks. Deras Pure Source-serie innehåller essenser med naturliga ingredienser som har blivit dubbelfermenterade. Första fermenteringen sker med tre olika former av bakterier och den andra sker i ett kärl där ingredienserna stabiliseras.

Själva masken är gjord av kompakt vävda celler av 100 % bomull. Detta gör att masken ska sitta bra så att ingredienserna maxas som bäst på huden.

Pure Source Cell Sheet Mask kommer i flera olika utföranden beroende på önskat resultat. Jag har testat den med granatäpple samt den med honung.

Pure Source Cell Sheet Mask Pomegranate
Granatäpple är rikt på C-vitamin och antioxidanter som skyddar från fria radikaler. Masken ska jämna ut hudens struktur samt öka spänsten.

Pure Source Cell Sheet Mask Honey
Fukt och näring från honung. Denna mask ska ge en torr hud ökad lyster.

Båda två är fukt deluxe och gör verkligen det de ska! Kan vara bland de bättre fuktmaskerna jag testat, både i resultat och passform. Jag behöver fler och är jättenyfiken på övriga i samma serie.

35 kr/st och finns hos smaskmask.se. Go and get it!

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

Lämna ett svar