Miqura Foot Mask

Varför bara maska ansiktet? Att kunna maska fötterna är ju helrätt, för de får utstå så mycket och jag själv är så extremt dålig på att ta hand om fossingarna i övrigt. Miqura Foot Mask har en patenterad teknik med två lager, vilket gör att utsidan av masken är torr och jag kan då röra mig fritt under de 20 min som masken verkar. Uppe på skaftet finns också en tejp som gör att man själv reglerar så de smiter åt och därför också sitter på plats.

Masken i sig innehåller ett serum med aktiva ingredienser som ska vara speciellt framtaget för torra och trötta fötter. Resultatet ska vara mjukgörande och fuktgivande samtidigt som svullnader ska reduceras.

Jag har testat dessa fossingar en gång, efter många timmar på resande fot. Så skönt! Delvis är det mysigt att få ta hand om något som lätt glöms bort samt att fötterna kändes härligt mjuka efteråt. Skulle säkerligen behöva använda Miqura Foot Mask kontinuerligt för att få mer märkbara resultat, för visst är en gång lite som ingen gång. Men för stunden var det fantastiskt!

5-pack kostar 275 kr och finns på Åhlens.

Hur tar du hand om dina fötter?

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

Lämna ett svar