Metallic rose, with love


Raringar, jag har varit busy med att vara mätt och även flyttstäda min gamla lägga i Bromma. Inte så mycket fancy med något av det så inspirationen har varit noll, vilket den hamnar på ibland men nu känner jag att ny energi är på väg tillbaka. Utan matkoma, och inte heller med skurhink eller disktrasa i hand.

Tills nästa inlägg vill jag bara slå ett slag för Metallic Rose från Anastasia Beverly Hills. Ni såg det i senaste looken och jag måste bara säga att det är fullkomligt fantastiskt! Skimrig muave som passar till nästan allt och håller bra i ett par timmar. Det följer just nu med mig överallt! Ska visa er alla gloss från Anastasia Beverly Hills Lustrous Lip Gloss Set tids nog men kunde inte hålla mig med denna:)

/Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Lämna ett svar