Maybelline New York – the Blushed Nudes

Maybelline The blushed nudes 01Maybelline New Yorks palett the Nudes blev en galet stor hit i Sverige och därför introduceras nu uppföljaren The Blushed Nudes på svenska marknaden. Paletten är framtagen med hjälp av Maybelline New Yorks internationella makeupartist Yadim som ville att produkten skulle vara ”romantic but daring”. Och ja, den är lite sockersöt men samtidigt med lite mer iögonfallande färger.

Maybelline The blushed nudes 02
Paletten innehåller tolv skuggor och alla har skimmer, utom en. Har jag sagt tidigare att jag gillar skimmer? Om inte, jag älskar skimmer.

Maybelline The blushed nudes 03

De tolv skuggorna är tänkta att komplettera varandra på alla möjliga sätt, enligt ovan bild – som quads, trios och duos. Ser detta mest som ett hjälpmedel, om en behöver inspiration och kanske inte helt van i färgvärlden. Kommer även små illustrationer (ögat) på baksidan av produkten så en ser exakt vilken skugga som varumärket tycker ska läggas var. Att följa, eller att inte följa.

Maybelline The blushed nudes 04
Här applicerade ovanpå primer. Vissa är otroligt skira och måste byggas på ordentligt, andra är mer högpigmenterade och lite krämiga i konsistensen. Jag gillar både ock, beroende på önskat resultat förstås. I och med detta så sätt tänker jag också att det är en bra nybörjarpalett för den som vill lära sig, inte bara med kombinationerna jag nämnde, utan också för att bekanta sig med olika formulas. Jag ser denna också som en bra grundpalett överlag, förutom sin föregångare, för den som inte vill investera i de dyrare varianterna på marknaden får här nyanser som funkar till de flesta tillfällen.

Finns i butik vecka 5, och priset landar på 169 kr.

Ser fram emot att testa denna. Vilken nyans tycker ni bäst om? Vilken utav av duos-, trios- eller quadsvarianterna vill ni se först?

* Pressutskick

Lämna ett svar