Maybelline Master Sculpt

Maybelline Master Sculpt01
Denna vecka lanseras Maybelline Master Sculpt. En mindre palett med allt du behöver för att lägga en ”express contouring”. Jag har Light/Medium i sminkväskan sedan en tid tillbaka.
Maybelline Master Sculpt02
Två nyanser i paletten, en för contouring och en för highlight. Har inte riktigt bestämt mig för om jag tycker att det är okej att de två nyanserna ligger tillsammans…
Maybelline Master Sculpt03
Borste medföljer, som ryms i nederdelen av förpackningen (ni kan skymta på bilden ovan att det finns ett lager till. Toppen att borsten är kompakt, platt men också rundad för mindre skarpa kanter vid applicering. Dock känns det inte så smidigt att använda ena sidan av borsten till contour och andra sidan för highlight. Dömt att misslyckas, därför föredrar jag att använda ytterligare en borste för att inte blanda ihop. Mitt tips är att använda medföljande till contouring, vilket den funkar toppen för! Highlight applicerar jag hellre med fluff:)

Professionellt tycker jag att contourfärgen, eller shadingnyansen som jag hellre säger, är på tok för varm. Grådassig och kall nyans hade varit bättre för den stora massan. För mig personligen så funkar denna super på mig, och jag tycker det är smidigt att det jag behöver till min vardagsskulptering rymms i denna lilla goding. Highlightern hade jag önskat lite mer skimmer i (för att jag går igång på det) men den funkar absolut till sitt ändamål.
Maybelline Master Sculpt04
Minus – ingen spegel i locket, utan spegeln sitter under produkten, alltså i det lock som öppnas för att hitta borsten. Inte så smidigt när en vill applicera produkt och spana i spegel samtidigt, och förpackningen bli baktung om en ställer upp i spegelläge på t.ex. ett bord. Spegeln bör alltså flyttas, så nu har jag bidragit till idé för produktutveckling också.

Maybelline Master Sculpt kommer i två utföranden Light/Medium och Medium/Dark och priset landar på 129kr.

* Pressprov

2 svar

  1. Åh det där men spegeln hade jag inte ens tänkt på! Men det var ju lite dumt förstås… Jobbigt att behöva flippa upp och ner produkter för att fånga upp produkt – titta i spegeln – fånga upp produkt – titta i spegeln. Ja, du förstår 😉

Lämna ett svar