Max Factor Smooth Miracle Primer

Nu kommer Max Factor med en primer som ska sudda ut hudens ojämnheter samtidigt som återfuktar och ger lyster. En perfekt grund för foundation? Här kommer Max Factor Smooth Miracle Primer.

max-factor-smooth-miracle-primer

Formulan är oljefri och innehåller bland annat glycerin för att hjälpa till med återfuktningen. Ska passa alla hudtyper och ska också kunna användas under alla typer av foundations.

Jag var till en början skeptisk då den kändes lite för krämig och jag fick vänta några minuter innan jag vågade ta på foundation. Men, efter applicering av bas och ytterligare någon extra minut så kändes allt frid och fröjd. Återfuktat och gav min bas bättre täckning. Så, förutom att jag inte är ett stort fan av väntan så är den bra och min torra hy kändes frisk och såg fantastisk ut. Men, någon mirakelprodukt vågar jag inte påstå att det är, men en väl godkänd primer.

Har inte fått info kring pris eller när den släpps i butik, men bör dyka upp inom närmsta veckorna.

*Pressprov

Lämna ett svar