Max Factor Masterpiece Nude Palette

”Framhäv, highlighta, rama in, skugga eller skapa intensivt sotade ögon – du väljer själv!”

Max Factor Masterpiece Nude Palette är en sprillans ny ögonskuggspalett och släpps i två varianter på svenska marknaden, Golden Nudes och Cappuccino Nudes. Jag har fått hem den sistnämnda.


Paletten med transparent lock och medföljande applikator innehåller åtta nyanser. Några av skuggorna är matta och några skimriga och ger ett brett spektra för att bygga massa olika looker, och för att passa alla hudtoner.

Formulan är aningen krämig, men inte riktigt så som jag vill ha dem, men torra eller smuliga är de inte. Hur som så är de lättarbetade och passar både rookien och den tränade.


I indirekt och direkt solljus.

Jag swatchade skuggorna på torr hud och måste ge pigmenteringen väl godkänt. Skulle dock rekommendera att applicera dem med fuktad pensel eller med primer under, speciellt de matta. De skimriga är de som glider på smidigast och förmodligen de jag kommer sträcka mig efter först, men tror att den här paletten kommer användas flitigt då det är nyanser och en produkt som tilltalar mig. Max Factor har steppat upp och det gillar jag som sjutton… Ska bli spännande att se vad som komma skall.

Har inte fått info om exakt pris (14.99£ på utländsk sida) eller datum för släpp – men håll utkik.

*Pressprov

Ett svar

Lämna ett svar