Marina Miracle Sweet & Creamy Oil Cleanser

Jag har testat ett gäng rengöringar på senaste och ingen har riktigt varit bra nog, antingen har de lämnat en tråkig hinna, varit för uttorkande eller inte tagit bort makeup bra nog. En rengöring som jag dock fastnade för och använt flitigt den senaste månaden är Sweet & Creamy Oil Cleanser från det norska Marina Miracle.


Denna rengöring blir mjölkig i kontakt med vatten, och doftar mysigt av vanilj och kokos.

Rengöringen innehåller jäst broccoli och tomat rika på enzymer, antioxidanter och vitaminer som ger huden näring. Olja från ringblomma, solros, kokos och nypon löser upp orenheter och återfuktar huden. Sweet & Creamy Oil Cleanser ska inte bara ta bort makeup utan också rengöra, utan att torka ut huden.

Används genom att ansiktet sköljs med ljummet vatten, ett pump av rengöringen masseras in i ansiktet, och makeup och orenheter löses upp. Sedan sköljs allt av med ljummet vatten, och eventuella rester sveps bort med en bomullspad. Ett sista skölj med ljummet vatten och avslutas med återfuktare.

Min torra och känsliga vinterhy älskar verkligen rengöringen, och jag använder den morgon och kväll. Tar bort makeup och lämnar huden supermysig efteråt, och min hy som bråkade tidigare har verkligen lugnat sig med hjälp av bland annat denna. Jag är lite kär!

Rengöringen och massa annat göttigt från fantastiska Marina Miracle hittar du här.

*Pressprov

Lämna ett svar