Marina Miracle Amaranth Face Oil

Jag har tidgare skrivit om ansiktsoljor från Dermalogica samt Mádara, där den sistnämnda varit favoriten. Nu är det dags för en olja från grannlandet Norge att slåss om guldet. Låt mig presentera Amaranth Face Oil från Marina Miracle.

Oljan, som är nästan gyllene i tonen, kommer i en fin glasförpackning med pipett. Doftar gör den av ylang ylang samt grapefrukt. I innehållet hittas bland annat skandinaviska örter tillsammans med amaranth och tranbär, vilka samsas för att ge djup återfuktning, ett långvarigt glow samt för att reducera rynkor. Tranbären som är fyllda av antioxidanter ska också bidra till en mer elastisk hud. Passar främst för torr eller mogen hud.

Det här är en supermysig olja, som doftar gott och absorberas bra av mitt torra ansikte. Kan kännas kladdig men det är främst när jag råkat bada i olja, för dryg är den och lite gör mycket. Det jag främst älskar med Amaranth Face Oil är den naturliga lyster som ges men också att jag kan känna att elasticiteten i huden förbättrats. Då jag använder andra produkter vid sidan av som ska vara än mer verksamma på fina linjer så vågar jag inte ge denna produkt all cred för att vissa fina linjer blivit mindre synliga. Hur som, i min bok är det en olja som är mysig (=väldigt bra) och jag har svårt att säga om den är bättre än min tidigare favorit från Mádara. De får dela på guldet tills vidare. Något negativt om produkten? Tyvärr har flaskan läckt ett par gånger från gummidelen i locket, så nu vågar jag inte resa med den men den har absolut en plats i mitt badrumsskåp.

      
Amaranth Face Oil kostar $80 och hittas på marinamiracle.com.

      
*Pressprov

Ett svar

Lämna ett svar