Makiash Perfect Finish Loose Powder

Med kyligare temperatur så ökar också antalet produkter i min sminkrutin, däribland puder. Denna säsong har jag hittat en ny favorit i Makiash Perfect Finish Loose Powder.


Detta löspuder är transparent och ska hålla makeupen på plats under hela dagen, samt minska synligheten av porer och fina linjer. Då pudret innehåller aktiva ingredienser ska det också tillföra näring till huden.


Jag tycker det här pudret slår otroligt många transparenta som jag testat, och jag placerar den nog i topp tre. Det har en nästintill svalkande effekt (en light version av Aqua Cooling från Make Up Store) och ger en silkeslen finish med ytterst lite produkt. Enda minuset är att det emellanåt kan ge en torr känsla, men beror oftast på dålig hudvårdsdag. Håller bra, men behöver på mig bättras på i t-zonen efter ett par timmar. Förpackningen är liten och tar inte mycket plats, vilket är topp!

Kostar 279 kr på bl.a. Lyko.se. Överkomligt pris för en så dryg produkt.

*Pressprov

Ett svar

Lämna ett svar