First impression: Makiash BB Cream

Denna tub innehåller Makiash BB Cream som utlovar lyster och intensiv återfuktning samtidigt som den korrigerar, ska på lång sikt ge effekten av anti-age och har SPF15. Det här låter ju som en produkt som har alla braiga egenskaper som en vill åt. Är den något att ha?

Makiash BB Cream 002

Jag ska inleda med att jag i majoritet inte är ett stort fan av BB creams och var från start skeptisk som sjutton. Hur som.
Formulan är flytande, men inte rinnande, och glider lätt på huden. Ett tunt lager räcker för en medel täckning, men kan lätt byggas upp utan att kännas kakig. Det jag gillar bäst med denna är att den just inte känns efter applicering för den är lätt, även om jag blaffar på lite extra över mina rosiga kinder. Den ger också ett naturligt resultat, med en naturlig lyster utan att kännas glansig.

Även om jag inte är ett större fan av BB creams, är jag villig att ändra mig, och kanske är denna en bit på vägen. Den här får stanna hos mig! Om den sedan ger effekten av anti-age och slätar ut fina linjer, ja, då hurrar jag men kan inte uttala mig om det nu, och har svårt att tro att jag skulle se någon omtumlande förändring.

Kommer i tre nyanser, vilket är lite snålt i mitt tycke. Jag använder Honey Beige och skulle säga att den är två nyanser ljusare i verkligheten, och inte fullt så gul som på bilden.

Makiash BB Cream 001
Bild lånad från makiash.com.

Makiash BB Cream kostar 195 kr/30 ml och finns på makiash.com.

*Pressprov

Lämna ett svar